100 JAAR VAKMANSCHAP
Hauman is een multimerkenwinkel in hartje Temse die al meer dan 100 jaar bestaat (°1912). De sterke basis van onze winkel is al vier generaties hetzelfde: 100% service, een groot aanbod, en een eigen atelier voor maatwerk en retouche.


EIGEN RETOUCHE-ATELIER
Dankzij een intern retouche-atelier kunnen aanpassingen ter plaatse gebeuren. Dit is extra service voor wie van ver komt of dringend kledij nodig heeft, zoals bij een begrafenis. Alle naaisters zijn opgeleid in eigen huis en dragen de ervaring mee van 100 jaar kleermakerij. Ook de items aangekocht in onze webshop kunnen in ons atelier aangepast worden.


WINKELBELEVING
Het ontwerp van het gebouw komt van de bekende architect Rik De Ryck (winnaar prix de Rome) en beoogt een mondaine winkelervaring. Drie grote doorzichtige etalages verwelkomen de klant en binnenin welft een opvallende trap naar de herenverdieping. Achteraan de winkel is een grote parking (boodtsstraat 60).


AANBOD
Het huidige gebouw biedt 400 m² winkelplezier verdeeld over twee verdiepingen. Hauman biedt een totaalaanbod voor dames en heren, maar heeft extra aandacht voor een ruim assortiment aan broeken en jassen. Met passie voor mode zoeken wij ieder seizoen naar de stijlvolste en beste stukken in de collecties.

BELGISCHE MODE

Wij zijn trots zoveel Belgische merken te mogen presenteren: o.a. Accent, Atmos, Amania Mo, Caroline Biss, Due Amanti, Amélie & Amélie, Améline, Mayerline, Heart Mind, Zilton en Terre Bleue. Bij de heren presenteren we ook veel Duitse merken omwille van de goede pasvormen.


FAMILIE
Remi en Judith zetten een familietraditie van meer dan 100 jaar verder. Wij adviseren persoonlijk alle klanten, nemen uw maat, weten op welke details u moet letten en zien toe op een feilloze afwerking. Wij maken tijd voor elke klant.